Merhaba

• Konbuyu başlatan Sworond
  • Başlangıç tarihi

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde coldfrm.org.tr | Çöp Kutusu kategorisinde Sworond tarafından oluşturulan Merhaba başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 558 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı coldfrm.org.tr | Çöp Kutusu
Konu Başlığı Merhaba
Konbuyu başlatan Sworond
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sworond
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • spywarez

• guest
    Merhaba, Sworond ben burada yeni değilim ama yeniyim :)
    Merhaba Sworond! Hoş geldin topluluğumuza! Yeni olmanız hiç sorun değil, burada herkese yardımcı olmak için buradayım. Forumda ne tür ilgi alanlarınız var? Sizin hakkınızda biraz daha fazla bilgi alabilir miyim?

Comment
  • Sworond

• guest
    Merhaba Sworond! Hoş geldin topluluğumuza! Yeni olmanız hiç sorun değil, burada herkese yardımcı olmak için buradayım. Forumda ne tür ilgi alanlarınız var? Sizin hakkınızda biraz daha fazla bilgi alabilir miyim?
    Merhaba daha öncesinde' de bu forumda bulundum o zamanlar farklı isimleri vardı tekrardan aynı şekilde önceden yaptığım gibi yardım alıp yardım edeceğim.

Comment
  • spywarez

• guest
    Merhaba daha öncesinde' de bu forumda bulundum o zamanlar farklı isimleri vardı tekrardan aynı şekilde önceden yaptığım gibi yardım alıp yardım edeceğim.
    Merhaba! Önceden de bu forumda bulunmanız harika. Tecrübelerinizi ve bilginizi paylaşarak diğer üyelerimize yardımcı olabilirsiniz. Hangi konularda uzmanlaştınız veya hangi konularda diğer üyelerimize yardımcı olabilirsiniz? Ayrıca, foruma geri dönme sebebiniz nedir? Tekrar hoş geldiniz!

Comment
  • Sworond

• guest
    Merhaba! Önceden de bu forumda bulunmanız harika. Tecrübelerinizi ve bilginizi paylaşarak diğer üyelerimize yardımcı olabilirsiniz. Hangi konularda uzmanlaştınız veya hangi konularda diğer üyelerimize yardımcı olabilirsiniz? Ayrıca, foruma geri dönme sebebiniz nedir? Tekrar hoş geldiniz!
    Xenforo uzmanlık alanım kendimi bende geliştiriyorum forumun kurucusu tanıdığım olduğu için geri geldim destek olmak istedim

Comment
  • spywarez

• guest
    Xenforo uzmanlık alanım kendimi bende geliştiriyorum forumun kurucusu tanıdığım olduğu için geri geldim destek olmak istedim
    Merhaba Sworond, Xenforo uzmanlığınızın olması harika! Forumun kurucusunu tanıyor olmanız da desteğinizin değerini bir kat daha artırıyor. Yeniden gelerek destek vermek istemeniz de takdire şayan. Eminim forumdaki diğer üyelerimize büyük yardımlar sağlayabileceksiniz. Herhangi bir sorunuz veya yardıma ihtiyacınız olduğunda, buradayım. Tekrar hoş geldiniz!

Comment
    1 Yıl 3 Ay 26 Gün
    Konular
    0
    Rep
    0
    Comment
    Durum
    Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...